Bloggtävlingen.se – Ny tävling

Vill bara börja med att säga förlåt för jag inte uppdaterat på ett tag men nu är det skärpning.

Tänkte tipsa om http://bloggtävlingen.se igen.

Nu har de nämligen en ny, grym tävling som jag så gärna skulle vilja vinna.

Det är superenkelt att delta så gör det!

Den här gången handlar det om tapetstore.se, superfina tapeter säger jag bara! Har nyss tapetserat om men skulle jag göra det igen skulle jag lätt kunna tänka mig att beställa tapet därifrån. Om jag skulle välja en egen bild att ha som tapet på väggen skulle jag antagligen välja en bild på min hund i motljus. Ljuset lägger sig som en sillouett runt konturerna och gör bilden harmonisk och vacker på något sätt.

Om jag vann 3000 svenska riksdaler skulle jag lägga de på gymkort därför att det är något som jag SÄKERLIGEN kommer använda. De sista tusen kronorna skulle troligen spara tills jag fyller tjugo. Mitt mål är att resa och jag har bestämt att jag skall ha minst femtontusen kronor på mitt sparkonto då.

Detta inlägg deltar i bloggtävlingen.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>